הסברת תוצאת בדיקת PAP

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/02/2014 | 18:47 | מאת: one

שלום רב, אשמח שתעזרו לי להבין מה כתוב פה: Negative for Intra. Epith Lesion Or Malignancy. Severe_Inflammatory אשמח שתסבירו לי כל שורה במפורט ואם יש לי ממה להיות בלחץ

17/02/2014 | 18:11 | מאת: one

לאחר פגישה עם הרופאת נשים, נמסר שיש לי פטריה בנרתיק וניתנו לי הכדור פלוקנול 150MG וכדור אגיסטן טבליה ואגינלית clotrimazole 0.5MG האם האבחנה הגיונית? בדלקת בצוואר לפטריה בנרתיק? יכול להיות שכאשר אקח את התרופות הנל גופי ייפגע יותר?

... ונראה כי מרוב לחץ בלתי מוצדק העלית את השאלה לפורום שאינו קשור לבעיה אשר בגללה פנית לרופא. הלא כן?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות