פענוח תוצאת pap

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

24/12/2013 | 22:13 | מאת: איילה

אבקש את עזרתך כי התשובה לא ברורה לי תשובה ציטולוגית Satisfactory for evaluation: Specimen Adequacy Transformation zone component present (endocervical/metaplastic cells). Interpetation/Result Negative for intraepithelial lesion or malignancy. Recommendation Routine follow up.

תשובת הבדיקה: תקינה. הדגימה ראויה מבחינת איכותה, אזור המעבר תקין (הוא האזור בו מתחילות "בעיות" אם יש כאלה. מומלץ מעקב בלבד (המלצה שגרתית) פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות