דקפיפטיל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

24/12/2013 | 17:20 | מאת: שרון

קבלתי 2 זריקות של דקפיפטל 3.75 על מנת להקטין את המיומה (7 ס"מ) אך המיומה לש שינתה את גודלה. עכשיו רוצים לתת לי עוד 3 זריקות מה דעתך?

מתוך אלפי שאלות עליהן עניתי, לא נתקלתי עדיין בשאלה שכך מנוסחת:. העלבון אינו שלי, אלא של הפורום. יש בכל זילות של הרפואה, של הפורום, ושל נשים אחרות הקוראות פורום ציבורי זה. כדי לתת מינימום של מענה צריך מינימום של מידע, כגון... בת כמה את? מה תכנית הטיפול לאחר הדקפפטיל? פורום זה אינו... "האח הגדול". פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות