שרירן 27 מ"מ בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

08/01/2024 | 09:56 | מאת: שרירן 27 מ"מ

אני במהלך טיפולי פוריות אמורה להתחיל עכשיו סבב ובבדיקת us נאמר שיש לי שרירן 27 מ"מ עם התנזלות. עד שאקבל מענה מהרופא שלי, מנסה להבין מה זה אומר ומה ההשלכות. האם משפיע על הפוריות? על הסבב? על כניסה להריון..? בת 43 ללא ילדים

מדובר בשרירן קטן יחסית ומדבריך, בגיל זה, לא ציינת אם היה ידוע בעבר על נוכחות שרירן ברחם. כמוכן, לא ציינת מספר רב של פרטים חשובים אשר בלעדיהם לא ניתן לתת תשובה ראויה. לדוגמא: מיקום השרירן ברחם? האם יש לך שינויים בווסת? עוצמה? כאבים? האם ניסית להרות בעבר? האם היו לך הפלות? וכיוב׳. לגבי המילה ״התנזלות״, היא מתארת מראה של השרירן ולא ניתן להוסיף על כך בהעדר מידע כנ״ל.

08/01/2024 | 11:34 | מאת: שרירן 27 מ"מ

תודה על המענה ושאלות המשך לא ידעתי מה רלוונטי להגיד זו פעם ראשונה שגילו ממצא כזה אצלי. לא היה מעולם. הרופא לא אמר / כתב בדוח את המיקום ברחם.. לפי הצילום נראה באמצע החלל המצולם. אין לי כל שינויים בוסת/דימום/כאבים למרות שלרוב מנותבת ע"י ההורמונים והטיפולים. מנסה מזה שנה להיכנס להריון לסירוגין טבעי ו Ivf ( הטיפולים רק בגלל הגיל לא בגלל בעיה כלשהי). לא היה הריון/הפלה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות