הידבקויות ברחם אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/12/2023 | 20:00 | מאת: שירה

שלום רציתי לדעת אם אחרי פתיחת הדבקויות ברחם יש סיכוי להרות טבעי ?

לצערי אין כל אפשרות להשיב בצורה סבירה לשאלתך זו. מה דרגת ההדבקויות? מה טיבן? איזה שטח של חלל הרחם? האם בוצעה היסטרוסקופיה להגדרת חומרת המצב? האם יש לך דימומי וסת? בת כמה את? כמה זמן אחרי הניתוח הקיסרי? סביר להניח ששאלתך מתייחסת למצבך ולא סתם שאלה להשכלה כללית. אם השאלה כללית? התשובה הכללית היא -אפשר. כמה חבל שבעידן הטוויטר (X) רפואה היא עדיין מקצוע שמחייב מידה של עומק? בהצלחה.

02/01/2024 | 19:11 | מאת: שירה

בהמשך לתשובתך יש אפשרות לחייג אליך כדיי לספר בבירור את כל המידע לגביי ?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות