כנראה שיש לי צניחה בנרתיק

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/12/2023 | 21:25 | מאת: איטה

כותבת שוב כי לא מוצאת את השאלה שלי קודם.. יש לי מין בלוטה כמו בלון למטה בנרתיק קצת למעלה וכנראה לפי גוגל זה בדופן של המעי.. שאלות: מותר להכנס להריון שוב וכן יחסים? זה מסוכן? מותר לי לעבוד עם ילדים בגיל הרך במצב כזה? אני בסוף הפלה טבעית האם יש קשר בין 2 הדברים האלה? האם זה ניתן לריפוי עם פיזיותרפיה נכונה או התעמלות נכונה? תודה רבה מראש על המענה!

אין בשאלתך מידע על פיו ניתן להתייחס בצורה ראוי. עליך לפנות לרופא/ה כדי לאבחן במה מדובר.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות