מיומה וכאבים אחרי יחסים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

23/11/2023 | 07:34 | מאת: מישהי

לפני חודש יחסים עם כאבים. מאז כאבים שהתחילו בצד שמאל (תחושת דקירות), בהמשך כאב חד בבטן תחתונה בזמן אורגזמה, קורה מאז שוב ושוב באורגזמה. בבדיקת אולטרסאונד נמצא שרירן משמאל בגודל 2 ס"מ. בשבוע האחרון לוקחת אנטיביוטיקה דוקסילין ואוגמנטין בהמלצת רופאת נשים לאחר בדיקה גניקולוגית עם כאב בצד שמאל. שיפור קל, אך בהמשך חזרו כאבים בעוצמה פחותה יותר (כאבים מפושטים בשמאל ובימין עד לעכוז) אני ממש אובדת עצות. האם כל הנ"ל נשמע קשור לשרירן שנמצא? איזה בדיקות כדאי לעשות? תודה רבה

השרירן שנמצא קטן וספק אם הוא קשור לתלונות על כאב. בכל מקרה תאור הבדיקה אינו מלא. צריך לדעת גם היכן הוא ממוקם. המילה ״משמאל״ אין בה די. ובנוסף, שאלה מסוג זה אינה לפורום ציבורי והאינטרנט אינו תחליף לטיפול רפואי. פורום זה נועד להבנת תהליכים ושאלות כלליות ולא לאבחון מצבים על בסיס מידע חלקי.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות