עזרה בתוצאת בדיקה בעקבות שרירן קיים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

12/11/2023 | 18:57 | מאת: אושרת

שלום רב פרופסור יש לי שרירן ידוע שאני מכירה כבר 8 שנים אני במעקב גניקולוגי כל חצי שנה אולטרסאונד אחרון בתאריך 17.8 לפני כמה ימים עשיתי סיטי עמוד שדרה בגלל כאב גב תחתון הצוצאות הגיעו ולמטה כתוב הערב רחם מוגדל עם תהליך תופס מקום יכול להיות שזה השרירן ??? או שמא עלי לדאוג שזה משהו אחר ???

התשובה לשאלה זו, ומה עוד צריך לעשות כדי להגיע לאבחנה מדוייקת, חייבת להינתן ע״י הרופא/ה המטפל/ת. פרופ. יונה תדיר

12/11/2023 | 20:33 | מאת: אושרת

בסדר גמור קבעתי אצחה אבל לבינתיים זה נראה גאילו זה השרירן לא ?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות