דימום לאורך זמן , מחזור שמסרב להסתיים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

19/10/2023 | 22:40 | מאת: תמרינדי

התגלתה לי ציסטה בשחלה שמאל לפני כחודשיים והתבקשתי לחזור למעקב.. בינתים התחיל לי מחזור באיחור של שבועיים ( בת 47) כרגע כבר שבועיים דימום וכאבים.. אמנם לא מסיבי אבל לא מפסיק , עליתי למיון אין שינוי בציסטה והבדיקות דם תקינות אבל לא ניתן לי כלום להפסקת הדימום. היום הרופאת משפחה שלי המליצה על הקסאקפרון ואני קצת חוששת. לקחת. האם לקחת או לתת למחזור להמשיך.. תוהה אם יסתיים אי פעם, מיואשת

קודם כל עליך לבצע בדיקת אולטרהסאונד לרחם כדי לקדם אבחנה. פרופ. יונה תדיר

21/10/2023 | 15:06 | מאת: תמרינדי

כפי שציינתי כשהגעתי למיון לפני 5 ימים שוב עשו לי אולטרסאונד וראו שכרגע אין שינוי. האם לקחת את הקסאקפרון לעצור את הדימום? עד הביקור הבא אצל הרופא נשים?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות