שרירן וגלולות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/12/2013 | 20:33 | מאת: סיון

שלום. אני בת 29 לאחר 2 הריונות ולידות טבעיות, בהריון הראשון גילו אצלי שרירן ולאחר הלידה השניה הדימום הוסתי הפך כבד מאוד! בהמלצת רופא נשים התחלתי לקחת גלולות פמינט על מנת להפחית את הדימום. שאלתי היא האם ההורמונים שבגלולות לא יגדילו עוד את השרירן? או אולי יתפתחו עוד שרירנים?

גלולות אינן הפתרון הנכון למצבך. יש להשלים בירור בעניין שרירני הרחם ולקבל החלטה על הצורך בטיפול, זה או אחר. גלולות למניעת הריון אינן פתרון של ממש לבעיית שרירני הרחם.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות