מיומה בכניסה לרחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

01/12/2013 | 11:16 | מאת: נני

לפני כחודשיים דיממתי מאד חזק במחזור וההמוגלובין הגיע ל7.6! אושפזתי וקיבלתי שתי מנות דם.בבית החולים ביצעו בדיקה+אולטרסאונד והתגלה מיומה . המחזור לאחר מכן (שהיה מיד לאחר שחרור מביצ החולים היה יותר "שקט". היום אני הולכת לרופא ואני ממש בלחץ. ב03.12.13 אני אמורה לקבל מחזור. בבית החולים המליצו על היסטרוסקופיה אבחנתית. (יש לי "סמפטומים" שונים כמו שהיום קמתי בבוקר עם צורך דחוף להתפנות אך הצורך לא התאים לכמות השתן ,שהיתה מעטה .בנוסף יש לי כאבים חזקים מאד בעצם הזנב ואורטופד אמר שזה "קוקסידיניה" האם תופעות הללו זה יכולות להיות קשורות למיומה ?

בעידן הקידמה בו אנו חיים אין עוד מקום לספקולציות ותאוריות. בדיקת אולטרהסאונד טובה אחת בה יוגדר מיקומו וגדלו של השרירין (אם זה שרירין - מיומה) אמורה לתת את האבחנה וכוון הטיפול. בהחלט יתכן שהשלב הבא צריך להיות היסטרוסקופיה אבחנתית, ויתכן מאד שגם טיפולית. פרום. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות