שרירן 36 מ" מ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/11/2013 | 22:28 | מאת: סיגל

הוחן שרירן ברחם 36 מ"מ סובלת מדימום רב מאוד בזמן מחזור. נסיתי להקטין את הבעיה לכן התקנתי מירנה. אין שיפר. יותר מיסה סובלת מהפרשות ודמום מעט שהוא כמעט איתי יום יום . קבוע. קראתי את המאמר לגביי הטפולים האפשריים. טיפול האולטרסאונד באמצעות ה mri נראה מתאים. איפה יכולה לגשת ליעוץ או לשמוע פרטים?? חשוב לי לטפל בבעיה בהקדם האפשרי. תודה מראש.

על מנת להשיב לשאלתך יש לדעת מה מיקומו המדוייק של השרירן. לפי התאור הוא מצוי קרוב לרירית הרחם, אך יש לוודא זאת בבדיקת אולטרהסאונד איכותית. מירנה אינה הפתרון למצב זה, וסביר להניח שגם לא הטיפול באולטרהסאונד ממוקד. גם המיקום (אם איני טועה) וגם המימדים הקטנים). כמוכן יש לדעת מה גילך ומה תכניות הילודה שלך? בהצלחה, פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות