טריפטורלין - השפעה על פוריות וציסטות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/07/2023 | 08:41 | מאת: אנונימת

האם התרופה עשויה להשפיע איכשהו על פוריות? (לקיחה לטווח של 3 חודשים להקטנת מיומה עקב שרירן) כמו כן - האם עשויה להשפה על גדילה של ציסטה קיימת או התפתחותה של חדשה?

אין כל אפשרות להתייחס לשאלה בה אין פרטים כגון גיל, ילודה, גודל שרירן, קצב גידולו, מיקומו, וטיפולים בשרירן בעבר. רפואה נכונה מחייבת התייחסות ראויה. פרופ׳ יונה תדיר

07/07/2023 | 10:36 | מאת: אנונימית

מפרטת: בת 32 ללא הריונות קודמים ללא טיפול קודם בשרירנים שרירן בגודל 8 וחצי סמ שרירן חוץ רחמי קדמי דוחק את הרחם אחורה יש מקרים בהם התרופה גורמת לבעיות אחכ לטווח ארוך?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות