שרירן בהריון 9 סמ שבוע 5

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

30/06/2023 | 08:42 | מאת: תמר

הי , אני בהריון קבוע 5+ נמצא שרירן בגודל 9 ס"מ אחורי קרוב לצוואר , האם הריון יכול להחזיק או שלוותר מעכשיו לבצע טיפול בשרירן ואז לנסות שוב להיכנס להריון ?

שאלה טובה, אך לצערי לא ניתן לתת עליה מענה ברור, א. לא ציינת מה גילך? האם זה הרון ראשן? והאם היה קשה להרות? ב. לא ציינת כמה זמן ידוע על השרירן ומה היה גדלו בעבר? תשובות לשאלות אלה חשובות מאד לצורך התייחסות ראויה. בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

30/06/2023 | 12:37 | מאת: תמר

הי אני בת 33 , הריון שני , להרות היה רגיל לא היה משו מיוחד, גיליתי על השרירן לפני כמה ימים כשגיליתי על ההריון

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות