ביופסיה והיסטרוקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/04/2023 | 18:24 | מאת: אישה1

שלום פרופ', בת 36 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ כי המחזור היה ארוך, היה לי פעם דימום ארוך (לפני שנה) והיו גושים בזמן מחזור (-4 אחרונים). בניתוח הוציאו פוליפים 2.5+ 2 סמ + עשו גרידה. רירית במראה פוליפואידי, תעלת צוואר תקינה. ההתעבות ושני הפוליים נכרתו בשלמות ונשלחו לפתולוגיה. מהלך הפעולה תקין. אני מאוד חוששת כי אמרו שהתוצאות יהיו בעוד 5-6 שבועות. האם יש סיכוי שיש סרטן? ומה קורה במקרה הזה? אני מאוד לחוצה.

הסיכוי לממאירות קלוש. לבריאותך. הסכנה משינה לא טובה בלילה גדולה יוצר.

29/04/2023 | 22:28 | מאת: אישה1

תודה רבה פרופ'! איה הקלה אחרי יומיים של סטרס ומיליון חיפוש באינטרנט.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות