היסטרוסקופיה ופוליפ שחזר

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

12/04/2023 | 11:18 | מאת: מיכל

בת 50 וללא וסת. לפני 9 חודשים פוליפ זעיר שהוצא מרירית הרחם hysteroscopy Operative: Non-cyclic endometrium. הליך מקומי וללא הרדמה מלאה. לפני כחודש שוב דימום קל נבדקה ושוב אובחן בחלל ממצא בגודל 1.9*0.94 ס"מ עם חללים ציסטיים, לא הודגמו זרימות, שחלות בגודל ומרקם תקינים דו"צ. אין נוזל חופשי באגן PV- מה הסיבה להופעת פוליפ מחדש? מה השיטה הטובה ביותר לבצע את ההיסטרוסקופיה והוצאת הפוליפ? האם בלייזר?

השיטה הטובה ביותר בהיסטרוסקופיה, כפי שביצעת. קיימות גם חלופות נוספות של הרס רירית הרחם. ללייזר אין יתרון במקרה זה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות