וירוס

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

15/03/2023 | 11:50 | מאת: מיכל

שלום פר' תדיר השאלה אמנם לא קשורה ישירות לנושא הפורום אבל אודה על מענה כי אני ממש במצוקה ויודעת שאתה בעל ידע עצום. לבעלי היה קונדילמות המון שנים לא התייחסנו כי חשבנו סתם סרחי עור כעת הם הוסרו ואני עשיתי בדיקת פאפ שיצאה תקינה לחלוטין אייני נשאית של הוירוס. יש אומרים ברגע שהוסרו הקונדילמות אז אפשר לקיים יחסים לי תידבקי בוירוס ויש שאומרים שזה שהוסרו הקונדילמות לא אומר שאין לו זנים אחרים שמדבקים. אודה על דעתך בנושא מפה לשם כבר שנה לא מקיימים יחסי מין מלאים אבל כעת ממש רוצה היריון. חשבתי שישפוך בכוס לזרע ואני באמצעות מזרק אחדיר פנימה האם אפשר להידבק ע"י זרע? אשמח לתשובה גם על שאלה זו..נורא חשוב לי לדעת🙏🙏

יש להפנות את השאלה לפורום המתאים. אתר אינטרנט מסוג זה מהווה כלי הבסה חשוב לנשים רבות ועצם השאלה בפורום המתאים יש לה חשיבות רבה, בחשיפה למי שנתקלץת בבעייה דומה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות