התכווצויות לאחר הוצאת פוליפ בצוואר הרחם עם התקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

18/11/2022 | 08:57 | מאת: הילה

בצעתי אתמול הסרה של מספר פוליפים בצוואר הרחם באמצעות מלקחיים. עדיין יש לי התכווצויות בבטן התחתונה. ההרגשה היא בדומה לכאבי מחזור (שבדר"כ אין לי) וקצת כמו ההתכווצויות אחרי לידה אך בעוצמה חלשה יותר. כמה זמן אחרי ההוצאה התכווצויות אלו תקינות? האם יתכן שההתקן זז במהלך הפעולה? מהם תסמינים אשר בגינם מומלץ ללכת לבדיקה? אני ללא חום או דימומים. תודה

בכל מקרה בו יש תסמינים יום אחרי ביצוע פעולה כירורגית יש לפנות לרופא (או למחלקה) המטפל/ת.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות