כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/10/2013 | 18:50 | מאת: מלי

שלום רב, כבר למעלה מכמה חודשים אני סובלת מכאבי בטן שהולכים ומחמירים, (דומים לכאבי מחזור) ביצעתי המון בדיקות אצל גסטרו שלא העלו דבר. (סי טי בטן, קולונוסקופיה) בבדיקה אצל רופא נשים, התגלה שרירן קטן מאד, אך הרופא שולל שהכאבים משם. אציין שאני נשאית של beca1 ועומדת לפני כריתת שחלות. שאלתי, האם בכל זאת הכאבים האלה יכולים להגיע מהשרירן, איך נדע זאת בוודאות? איזה משכחי כאבים לקחת משום שאקמול לא עוזר כלל !

איני יודע מה זה "שרירן קטן מאד" ואיני יודע מה מיקומו. בכל מקרה שאלה זו אינה לפורום ציבורי אלא לבדיקת הרופא/ה המטפל/ת. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות