דימום לא מפסיק 3 חודשים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

28/07/2022 | 15:31 | מאת: ויטל צור

היי לכולם, בת 19 אחרי לידה ראשונה קיסרי בגלל מנח op ולא עבר ספינות. נישאר ספינה -1 ונתקע , מהלך הניתוח היה תקין היה צריך רק חילוץ מלמטה כי הראש היה נמוך…. אבל אחרי הלידה היה לי דימומים די רגילים ונורמליים לדימום של אחרי לידה הלכתי לבדיקת משכב לידה והיה תוכן לא סדיר בחלל הרחם חשד לשארית אחרי הבדיקה הזו בכמה ימים יצא לי גוש מהנרתיק והראתי לרופא נשים שאמר שזה חלק מה שלייה הפנה אותי להיסטרוסקופיה ניתוחית בבית חולים לאחר כמה ימים הלכתי לניתוח ובאותו יום בבית חולים עשו לי אולטרסאונד לפני ואמרו שזה יצא בדימום והרחם נקי ….. אבל הדימומים לא מפסיקים זאת אומרת כבר שלושה חודשים שאני מקבלת סוג של ״מחזור״ עם טיפה כאבים בגב התחתון ובצדדים ובבטן התחתונה כל שבוע וחצי שבועיים דימום של כמה ימים 4-5 יום מפסיק יום אחר וחוזר בעיקר בניגובים …: הייתי אתמול אצל מיון נשים וראו שוב שהרחם נקי אבל נמצא ממצא בנרתיק 17*20 מ״מ לא יודעת אם זה קשור אבל רחם תקין ושחלות תקינות רק אמרה ורשמה שרואה דימום…… מעבר לזה הכל תקין הרופא הביא לי הספקרון משהו כזה כדור לחמש יום שמפסיק דימומים אני כרגע נוטלת אותו ועוד משהו חשוב לציין שאחרי הבדיקה של השארית שילייה נטלתי גלולות יאז פלוס נטלתי גלולות והפסקתי שלשום כי זה לא מוסיף לעניין ואני גם לא מקיימת יחסים בגלל הדימומים אני מקיסמום ישים התקן שהכל ירגע….. עוש שבוע יש לי ביקורת של רופא נשים שלי אבל עדיין הרופא במיון אתמול לא נתן לי תשובה למה הדימומים האלה… כל שבוע שבוע וחצי אשמח לעזרה!

אין הצדקה לשים בתקן תוך רחמי לפני שיש אבחנה או זה צריך לעשות הרופא המטפל שלך.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות