מחזור כול 20 יום כבד וארוך מאוד

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

16/07/2022 | 22:03 | מאת: שירה

בת 43 ברקע מחזור סדיר 28 יום בשנה האחרונה משך הדימום מתקצר ומתארך אבל לא עובר שבוע ימים. בחודשיים האחרונים מחזור כול 20 יום למעלה מ 10 ימי דימום לוקחת כדורים להפסקת הדימום בשם הקסקפרון.היסרוקופיה תקין חלל רחם תקין כן נצפו שאריות דימום למרות שהמחזור הסתיים לפני שבוע וחצי אבל כן אציין שהשתמשתי בכדורים להפסקת הדימום באותו חודש אולי בגלל זה נצפו עוד שאריות דימום.רופא בדק את צוואר הרחם ולדעתו יש פצע שלח לקולפוסקופיה מחכה לתור מכיוון שהם מבקשים פאפ עדכני מחכה גם לעשות בדיקת פאפ שאלתי היא אם יש עוד משהו שאני צריכה לעשות?מבחינת הרופא אם הכול יהיה תקין יש סיכוי שזה עניין הורמלי שיבוש הורמנלי ולזה יש טיפול גלולות פשוט אני מאוד בלחץ מותשת מהדימומים תודה רבה מראש

שאלותיך אינן מאפשרות מתן תשובה ראויה בלי מידע על בדיקות אולטרהסאונד של הרחם, ובדיקת קולפוסקופיה משלימה. טיפול בהקסקפרון אפשר לשקול לאחר שיש אבחנה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות