הוצאת השרירן ברחם בלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/10/2013 | 14:08 | מאת: בעלת שרירן בגודל 12 סמ

יש לי שרירן בגודל 12 סמ על 11.5 .שרירן אינטארמורלי אחורי דוחק את חלל הרחם. נאמר לי שאני יכולה להוציא רק את השרירן ולהשאיר את הרחם אך זה יהיה הליך מורכב,ארוך ומסובך.אני שואלת האם יש סיכון לפגיעה באיברים סמוכים(שלפוחית השתן למשל).וכמו כן מה הסיכויים מבחינה סטטיסית לדימום ,שיאלץ את הרופאים לכריתת רחם.

בהעדר מידע על מיקומו המדוייק של השרירן אין כל אפשרות לתת תשובה לשאלתך. פרופ' תדיר

11/10/2013 | 16:55 | מאת: בעלת שרירן בגודל 12 סמ

יש לי בדיקת אם אר אי ואולטרסונד.באולטרסאונד כתוב בקיר האחורי צבר מיומות כולל בקוטר 11.5 סמ. רירית לא סדירה עם נוזל בתןכה. האם זה מספיק מידע ?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות