מיומה או לא?

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

09/10/2013 | 13:24 | מאת: דחוף

שלום עוד פעם, אמרתי לך שעשו לי הסטרוסקופיה ולקחו מדגם, היום הייתי אצל הרופא ואמר לי שזאת מיומה והם צריכים לעשות לי ניתוח, אבל אני צריכה לחכות עד שיזמינו אותי לאשפוז, הניתוח יהיה אחרי שבוע או שבועיים. אתה אמרת לי שכל יום יעבור יגרום נזק לרחם, אז מה עלי לעשות עכשיו??? לחכות??? יש לי הרבה כאבים ובקושי עושה ביבי. הרופא אמר לי שיש סכנה על הרחם בגלל שהרחם מוגדל, האם יש סיכוי שהם יסירו את הרחם?? מה עלי לעשות???? אני מקווה שתחזור אלי בהקדם האפשרי ותעזור לי. תודה

אין באפשרותי לעזור לך בהעדר מידע על גודל השרירן, מיקומו, גודל הרחם, סימפטומים, ועוד ועוד. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות