האם מומלץ כריתת רחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

03/11/2021 | 22:22 | מאת: שירה

שלום פרופסור בגלל סרטן שד שהיה לפני 7 שנים אני לוקחת טיפול מונע בטמוקסיפן .מאז כבר כמה פעמים עהברתי היסטרוסקופיות לכריתת פוליפים .באחד הפעמים תואר ממצא פוליפואידי עשיר בכלי דם ובביופסיה היה פוליפ ורקמה אטרופית .לפני שבועיים עשיתי US וראו שוב ממצא תוך רחמי יתכן פוליפ האם מומלץ לעבור כריתת רחם? .האם אני מסתכנת בסרטן רחם ? תודה רבה

שכחת לציין את גילך. אין הכרח בביצוע כריתת רחם מונעת. בדיקות אולטראסאונד מידי מספר חודשים והחלטות על בירור משלים על פי הצורך ושיקול דעת הרופא.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות