היתיעצות לתוצאות בדיקה וגינלית

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

01/09/2013 | 22:20 | מאת: שיפי

רחם קידמי בגודל 72x51x69. מירקם רחם שרירני דיפוזי ללא שרירן מוגדר. רירית רחם בעובי 16.5 .רירית מעובה. חלל רחם לא סדיר עים מבנה אקוגני בתוכו בגודל 9x9 המתאים לפוליפ אנדומיטראלי דוגלס ללא נוזל נ אני בת 52 מחזור סדיר עים גושים מחזור אחרון 5.7.2013 זאת אומרת מחזור אחרון לא הגיע . האים הוא פסק האים המימצאים הנל מתאימים לכאבים בצד שמאל ומה הטיפול למימצאים המוזכרים. תודה.

להלן ציטוט מתוך שאלתך: "רירית מעובה. חלל רחם לא סדיר עים מבנה אקוגני בתוכו בגודל 9x9 המתאים לפוליפ אנדומיטראלי". משמעות הדברים שעילך לפנות לרופא הנשים המטפל שלך אשר קרוב לוודאי ימליץ על בדיקת דגימה של רירית הרחם והוצאת הפוליפ. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות