מיומה שבוע 28

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

15/07/2013 | 21:58 | מאת: Bet

עשיתי us עקב ורידים מפשעתיים. על הדרך זיהתה הטכנאית ממצא שקראה לו קרע בדופן הרחם. הגעתי למיון עם הממצא. לבסוף לאחר הרבה בדיקות נמצא מיומה. וככה כתב הפרופסור במיון:באספקט הקדמי של הרחם, ליד קו האמצע ומעט לימין ממצא היפואקטני בקוטר 2 סמ . נצפו על פניו זרימות דם ורידיות תקינות. ניראה עטוף היטב עי דופן הרחם במראה שיכול להתאים לשרירן תוך מוראלי קטן. הפרופסור המעיט בהסבריו. אמר שזה קטן וזה שטויות. זו לידה רביעית שלי... אשמח לדעת האם זה יכול לגדול ולגרום לבעיה בלידה? והאם מיקום המיומה בעייתית? זה יכול לקטון אחרי הלידה? סליחה על האריכות

17/07/2013 | 15:28 | מאת: bet

היי,לא ענית לי,,,אשמח לתשובתך

לא ברור מדבריל האן את בהריון? ואם כן באיזה שבוע? ושאלות נוספות... פרופ' תדיר

22/07/2013 | 19:55 | מאת: Bet

אני בהריון שבוע 29 כרגע כבר. לידה רביעית. המיומה בגודל 2 סמ . בעקרון כתבתי הכל בהודעה המרכזית.... תודה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות