מבקשת עזרה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/06/2013 | 23:14 | מאת: סיגלית

אני בת 44 אחרי 3 לידות, לא מעוניית בילדים נוספים. יש לי שרירן בדופן הקיומית של הרחם ואחד בדופן האחורית בגודל של 4/5 כל אחד , ממליצים לי להוריד את הרחם ללא צור הרחם, זוהי אופציה שלא באה בחשבון , יש לציין שאני עם מחזור שנימשך יותר משבועיים ודימומים חזקים, סובלת מחוסר בברזל ואמוגלובין נמוך , ממש פוגע בטיחות החיים, אבל פוחדת מהסרה של הרחם ופגיעה בנשיות ובחשק המיני, אני יודעת על רופאים שעושים מאמצים ומשתדלים לכבד את הרצונות של האישה ולא לפגוע ברחם. מחפשת רופא כזה , שמיתחשב...

אכן, יש מגוון חלופות טיפול לבעייתך, כולל כריתת השרירנים ללא הרחם, צינתור כלי הדם לחסימת עורקי השרירן, ועוד. בחירתם והתאמתם לכל אישה היא פועל יוצא של מספר גורמים כגון גודל, מיקום בשכבות הרחם, קצב גידולם, והסימפטמים מהם סובלת האישה. בהצלחה, פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות