שרירן בדופן אחורי בהריון שבוע 17

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

31/10/2020 | 09:27 | מאת: מאלי

שלום, בסקירה המוקדמת נצפה אצלי שרירן בדופן אחורי בגודל 55/51 מ"מ. אני בשבוע 17 כמעט, בת 40 וזהו הריון שהגיע אחרי 4 הפלות בשנתיים האחרונות. יש לי 2 ילדים גדולים (15, 12). אני מאוד מאוד מודאגת, לא מבינה מה עליי לעשות כעת, רופא הנשים של קופ"ח לא ממש התרגש מהמידע... האם יש סכנה להריון? האם עליי להיות במעקב מיוחד?

״התרגשות״ או ״חוסר התרגשות״, היא תחושה סובייקטיבית אשר שייכת לעיני המתבונן בלבד, ואין בה כדי להעיד על ״זלזול״ או כל מסקנה אחרת. השאלה היחידה היא אם יש או אין מה לעשות. והתשובה ברורה. אין מה לעשות במצב זה. הדבר היחיד הוא להיות בקשר עם גורם רפואי זמין איתו ניתן להוועץ, במהלך ההריון, כאשר יש תחושות חריגות המעוררות אצלך שאלות אם זה מעיך על משהוא שיש או שצריך לעשות איתו משהו. בהצלחה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות