איזה בדיקה מתאימה לאבחון שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/10/2020 | 13:36 | מאת: דואגת

שלום , לאחרונה התחילו לי כאבים באזור הבטן התחתונה שמזכירים לי כאבי מחזור. ולפעמים מרגיש לי כאילו משהו לוחץ הייתי מעוניינת לבצע בדיקה לראות אם אכן מדובר בשרירנים בגלל שאני בתולה , הבנתי שאפשרי לעשות רק אולטראסונד חיצוני , האם ניתן לראות דרך הבדיקה הזו שרירנים ? איזה בדיקות אני עוד יכולה לעשות ? MRI ? תודה רבה

הבדיקה המתאימה היא אולטאהסאונד חיצוני (דרך דופן הבטן) המדגימה היטב נוכחות שרירנים, גודלם ומיקומם. אין צורך בבדיקת MRI פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות