ייעוץ בנוגע לשרירן ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

18/05/2013 | 21:48 | מאת: יעל

לפני כחצי שנה עשיתי בדיקה ראשונה שנמצא בה שרירן בגודל 43/43 מ"מ. מיקום:סב סרוזי, תוך דופני, פונדוס, קיר ימני. השבוע (לאחר כחצי שנה)עשיתי בדיקה נוספת שבה נמצא כי גודל השרירן הינו: 58/56/57 מ"מ. מיקום-סב סרוזי,קיר אחורי,קיר ימני. אשמח לדעת מה זה אומר שהשרירן גדל כך בחצי שנה.

18/05/2013 | 21:51 | מאת: יעל

בת 26, לא עברתי לידות.

בגילך הצעיר גדלים שרירני הרחם יחסית מהר, וקצב גידולו אינו מפתיע. תופעת שירני הרחם שכיחה יחסית ובנשים בסביבות גיל ה 25 קצב גידולם מהיר יותר מאשר בנשים בנות 35 או 40 + . הגודל שאת מתארת מתחיל להיות בעל משמעות מבחינת פגיעתו בתקינות הרחם ומומלץ להיות במעקב סדיר על מנת שתקבלי המלצות כיצד לנהוד באשר לטיפול בשרירן ובהתאם לתכניות הילודה שלך. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות