שני שרירנים ומי שפיר

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/05/2020 | 11:10 | מאת: נטע

שלום, אני שוקלת אם לעשות דיקור מי שפיר בנוכחות שרירנים. אני בת 32, שבוע 18, כרגע כל הבדיקות שלי תקינות (גם ניפט מורחב) ואני לא באמת חייבת. השלייה קדמית ונראה שיש לי שני שרירנים קטנים- שרירן קדמי בגודל 3 ס"מ שיושב מעל השלייה ושרירן נוסף בקיר אחורי גם בגודל של 3 ס"מ. לפני ההריון היה רק השרירן האחורי. האם הנוכחות של שני השרירנים מעלה סיכון להפלה או סיבוכים?

עקרונית, שרירנים בדופן קדמי מייצרים קצת קושי בדיקור. פרטים מדוייקים יותר עליך לקבל מהרופא/ה המבצע/ת מאחר ורק מיפוי מדוייק של מיקום וגודל השרירנים יכול לתת מענה מדוייק לשאלתך. בהצלחה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות