רחם שרירני.

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

19/04/2013 | 00:12 | מאת: שרה אברהם

שלום לפני ארבע שנים התגלה אצלי שרירנים ברחם ואחרי שנה מגילוי השרירנים עברתי ניתוח להסרתם ולא הוציאו הכול והשרירינים עוד פעם מתפתחים והם מאווד רבים ויש הרבה מאוד שרירנים והכי גדולים הם בגודל 9 סמ ו5 סמ עכשיו הרופא החליט שצריך שוב פעם ניתוח להוצאת שרירנים אני בת 25 בלי ילדים ואני בעזה רוצה להביא בעתיד וגם שמעתי על טיפול בMRI האם אתה ממליץ על זה או ניתוח מה לעשות בבקשה??

מתאור הדברים לא נראה שאת מתאימה לטיפול באולטרהסאונד ממוקד, אף כי יש לדעת טוב יותר מה מיקום השרירנים. שיקולי פוריות עתידית ורובוי שרירנים מהווים בעיה בטיפול זה, אך לא רק בטיפול זהץ שרירנים בגיל צעיר נוטים להופיע שוב ושוב ונראה כי את צריכה מעקב רציני והסבר יסודי כדי להבין מה משמעות הדברים על פוריותך העתידית. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות