מיומה ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/04/2013 | 23:27 | מאת: דנה

בת 51, לא עברתי לידות, אין מחזורים בשנה האחרונה. ע"פ דופלר אגן נמצא שרירן בגודל 18X16 מ"מ קיר אחורי. רירית הרחם בעובי 7.8 מ"מ- האם מעובה? שחלות -מבנה וגודל תקינים. השרירן מעוות את חלל הרחם, מה זה אומר? לא ניתן לשלול אפשרות שהשרירן נמצא בתוך חלל הרחם, לא הודגמה זרימת דם. אבחנות פעולה:בדיקת זרימת דם שחלתית אשמח לקבל הסבר השרירן מעוות את חלל הרחם, מה זה אומר? לא ניתן לשלול אפשרות שהשרירן נמצא בתוך חלל הרחם, לא הודגמה זרימת דם. אבחנות פעולה:בדיקת זרימת דם שחלתית אשמח לקבל הסבר, תודה רבה!!!!!

תשכחי מכל העניין עד לבדיקת אולטרהסאונד חוזרת בעוד כחצי שנה. אם יהיו דימומים עליך לפנות לרופא/ה. ובכל מקרה, אין בחוות דעת זו כדי להחליף את תפקידו של הרופא/ה. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות