עזרה בתרגום מאנגלית בנושא רחם שרירני מוגדל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/11/2019 | 16:36 | מאת: רוית

שלום, בעקבות כאבי בטן, נפיחות ודימומים לא סדירים הופנתי לאולטרסאונד וזהו הפענוח. האם תוכל להסביר לי מה המשמעות של רחם מוגדל ושרירני (אם אני מבינה נכון את מה שרשום)? The uterus is anteverted and enlarged, measuring 11.1 cm x 4.3 cm x 5.6 cm and there are small subcontinent fibroids throughout the uterus. The endometrium is distorted by fibroids and measures 3 mm. The IUD was demonstrated within the endometrial cavity. The IUD appears satisfactorily placed. The ovaries are normal. There is no free fluid.

תרגום הדברים שיש לך שרירני רחם (מיומות) בגדלים המתוארים, הודגם התקן תוך רחמי בחלל הרחם, שחלות תקינות ואין נוזל חפשי באגן. לגבי משמעות הדברים עלייך להוועץ ברופא/ה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות