שרירן במעקב שגדל לאחרונה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

24/09/2019 | 10:51 | מאת: לילך

שלום אני כבר שנים במעקב אחרי שרירן שיש לי . לפני חצי שנה היה בגודל 3.6 ממ ועכשיו גדל לקצת יותר מ4.. מיקומו בקיר הקדמי מיומה אינטורמאלית אני בת 35 לפני הריונות . ואין לי תסמינים מיוחדים מלבד זה שאני מעט מרגישה אותו .. אני דיי בלחץ מכך שגדל ? האם לפי מיקומו הוא עלול להפריע לי ? האם ניתוח לא מסכן את הרחם ? תודה וסליחה על מטר הלחץ והשאלות

בעקרון, שרירן בגודל זה אינו מחייב ניתוח, וקצב גידולו כפי שאת מתארת סביר, לשאלתך על הצורך לנתח? אם? כיצד? מתי? על כל יש להתייחס בצירוף פרטים נוספים כגון מיקום מדוייק בשכבות הרחם, סימוטומים, ועוד.

24/09/2019 | 11:57 | מאת: לילך

תודה על תשובותייך המהירות והמעט מרגיעות . איך אפשר לדעת מיקומים יותר מדויקים ? יש בדיקה יותר מדויקת מאולטרסאונד וגינלי? בנוסף כעת אני רואה שהיא רשמה שנצפו זרימות בשרירן? זה אמור להדאיג !?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות