שרירן ברחם בתהליך פוריות והזרעות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

01/09/2019 | 10:49 | מאת: ליאייי

היי אני בהתליך עם הזרעות לא לוקחת כרגע יותר מידי זריקות. רק אוברטרייל פתאום משום מקום צץ לי השרירן בגודל 22 ממ מה לעשות? הרופא נשים שלי לא מודאג ואמר שזה מקרה נדיר והוא גודל ומפריע להריון כרגע אין צורך בלהסיר אותו רק במדיה וזה גודל ל4 אבל אם אכנס להריון והוא יגדל במשך הזמן ??? מה עושים??? זה לא מסכן ? לא עדיף להסיר מראש? זה בוודאות יכול להפריע? והאם זה גודל בגלל הזריקות??

אכן, מדובר בשרירן קטן וקרוב לודאי חסר חשיבות. בכל מקרה, כדי לתת מענה ענייני מה שחשוב יותר מהגודל זה המיקום. האם מיקום השרירן בשכבות הרחם נוטה לכוון חלל הרחם, או לכוון חלל הבטן? פרופ׳ תדיר

01/09/2019 | 11:43 | מאת: ליאיי

תודה רבה על המענה המהיר! הרגעת אותי אבל אני לא זוכרת והוא לא ככ אמר אבל רשום בסיכום " אינו מעוות חלל הרחם " זה יכול לזוז?? האם אפשר להתחיל את התהליך שלי? אני מפחדת שאתחיל והוא יגדל מה עושים אם כן בהריוןזתתת

01/09/2019 | 12:03 | מאת: ליאיי

עוד משהו קטן עכשיו ראיתי שרשום במכתב שחרור ממיון ( חשבתי ששכחתי טמפון) רשום שרירן קטן בגוף הרחם. אז זה בעיה??

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות