לאחר ניתוח לפרוסקופי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

28/05/2019 | 14:02 | מאת: מיכל

פרופ' תדיר היקר, לפני כשבוע עברתי ניתוח לפרוסקופי לכריתת שרירן תוך שרירי אחורי שמהלכו עבר ללא סיבוכים. אני יודעת ששאלות פוסט ניתוח אתה ממליץ לפנות לרופא המנתח אך אשמח לדעת לפני שאני עושה כך האם שבוע לאחר ניתוח כזה נפיחות בבטן שהיא רזה שלוחצת כלפי מטה בעיקר בשעות הערב אחרי יום שלם וכאב במקביל שמקרין לגב התחתון הינם סבירים בתקופת זמן זו לאחר הניתוח או שיכול להעיד על משהו. כאב הגב התחתון די מציק וממש מושך כלפי מטה. תודה על כל התייחסות אפילו חלקית

אכן, צודקת... בהכללה, שאלות של מצב לאחר ניתוח עשוי להיות שגרתי, ועלול להצביע על בעיה. תלונות כגול אתה נשמעות לעיתים, אבל ללא ידיעה מה היה גודל השרירן, מה היה בניתוח. האם חייב פתיחת דופן שרירן הרחם עד לחלקו הפנימי, האם היה דמום, וכיוב׳ אינו מאפשר מתן מענה ענייני.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות