שרירן סובסרוזי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

16/02/2013 | 01:46 | מאת: יפעת

שלום רב רווקה בת 33 שמעונינת להוליד בתוך שנתיים התגלה אצלי שרירן גדול מאוד- 11/8 סנטימטר אין לי דימומים והמחזור דווקא די חלש אני סובלת מכאבים ולחץ כל היום, תכיפות רבה במתן שתן וכאבים חזקים בעת קיום מגע מיני כמו כן בדיקות הדם מצביעות במספר משתנים על אנמיה קלה/ בינונית בדיקה גניקולוגית מצביעה על רחם מוגדל ברמה של 14-16 שבועות האם ניתוח כירורגי להסרת המיומה היא האפשרות היחידה העומדת בפניי? כפי שהוצע לי על ידי רופא נשים? אודה מאוד לסיוע בנושא

אכן כן. על בסיס מידע זה נתוח נראה כפתרון הנכון, תוך המתנה לאחר מכן של כ 6 חדשים (תלוי מה היה בניתוח כמובן). המתנה ממושכת מידי עלולה להותיר זמן לשרירי רחם חדשים להופיע. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות