מיומה גדולה ברחם- קצת מודאגת....

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

02/03/2019 | 11:42 | מאת: שאלה

שלום לפני שנה ראו בבדיקה שרירן בגודל 3.5*3.6 ס''מ. לפני השבוע ראו שהוא גדל ל7.6*7.5 ס''מ. אני בת 44. האם הכרחי להוציא? האם בניתוח עם פתיחת בטן? איפה עושים את זה?

עם שאלות כגון אלה יש לפנות לרופא. החלטות כגון אלה לא מתקבלות על סמך פורום אנונימי. רפואה נכונה מחייבת החלטות על ניתוח, או טיפול אחר, לאחר עיון במגוון נושאים.

משמעות הדברים שהמיומה לא גדלה. גודל מיומה בבדיקה זו תלוי זוית המדידה והבדל של 1-2 מ״מ חסר משמעות.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות