שלום רב דוקטור.

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/01/2013 | 11:50 | מאת: אתר

אני בת 36 אין לי ילדים . יש לי מיומה בצד שמאל ליד שילפוחית בגודל של 5+ ס"מ . העים אני יכולה להיכנס להיריון אם מיומה בגודל זה ? העם צריך לעשות ניתוח או יש אפשרות לא לעשות ניתוח למשל יש אופציות של גרידה. לפורוסקופיה תו חולי... ? אני רוצה להיכנס להריון . תודה

עקרונית ניתן להרות עם מיומה בגודל זה. המלצות יותר מדויקות על מה לעשות או לא לעשות תלויות במיקום המדוייק ובסימפטומים מהם את סובלת. בכל מקרה, מיומה לא מסירים מהגוף בגרידה. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות