שריר אינטראמורלי בדטפן אחורית תחתונה בגודל 43×44 מ מ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

22/02/2019 | 11:21 | מאת: סמדר שרירן

שלום פרופסור, גיליתי שאני בהריון בבדיקת דם הבטא יצא 160 ושבוע לאחר מכן עשיתי שוב בדיקת דם ויצא לי בטא של 292. אמרו לי שהבטא היה צריך להכפיל את עצמו. עשו לי אולטרסאונד וראו שיש לי שרירנים ושרירן אחד די גדול בגודל של 43×44 מ מ. האם השרירן הזה בגודל הזה ובמיקום הזה יכול לשבש את ההריון? והאם אני צריכה לעשות ניתוח כדי להסירו? אשמח לתשובה תודה מראש סמדר.

בהריון לא מנתחים, ושרירן בגודל זה אינו מחייב התערבות. עליך להיות במעקב טוב במהלך ההריון להתמודד עם התסמינים בהתאם להמלצות הרופא/ה. בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות