מחזור חודשי ארוך מהרגיל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

18/02/2019 | 12:58 | מאת: תמי

דר' שלום רב, אני בת 48 ושלושה חודשים המחזור שלי בדרך כלל סדיר ונמשך חמישה או שישה ימים. כרגע אני נמצאת ביום השביעי של המחזור והוא עדיין לא מפסיק לי. יש כבר הרבה מאד שנים שתי מיומות קטנות ברחם. רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לכך שהמחזור כבר ביום השביעי ועדיין לא נפסק? אני מאד דואגת. תודה.

״מיומות ברחם״ אינה הגדרה מספקת, בוודאי לא לצורך התייחסות עניינית. עליך לבצע בדיקת אולטרהסאונד כדי להגדיר גודם ומיקום, ועם התשובה להגיע לייעוץ אצל רופא/ת נשים. רק כך ניתן לדעת מה המשמעות ומה צריך לעשות. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות