שלושה חודשים לאחר לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/01/2013 | 20:40 | מאת: רני

שלום פרופ' תדיר, עברתי בהצלחה לפרוסקופיה להוצאת שרירן אחד גדול (שבעה X שמונה ס"מ) לפני שלושה חודשים. הכל היה בסדר גמור, אבל מאז הניתוח אני מרגישה לעתים סחרחורת קלה, והרגשת בחילה. לפעמים ממש כאילו לפני התעלפות (אבל זה עובר). זה לא קורה הרבה, אבל מלווה אותי איכשהו כל הזמן, כמו מעין הפרעה בזרימת הדם. אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך. אנמיה? תודה רבה, רני

הרבה שאלות ברפואה הן קשות למענה, וזו לא אחת מהן. אם יש לך אנמיה, או לא, כסיבה אפשרית לתלונותיך, ניתן לדעת רק אם עושים בדיקת דם. ומה יותר פשוט מזה??? פרופ' י. תדיר

13/01/2013 | 23:34 | מאת: רני

אז אני אעשה את הבדיקות. רק רציתי לשאול אם מנסיונך זה דבר שעשוי לקרות, ואם התסמינים שלי מתאימים. בכל מקרה, תודה רבה.

מאחר ואנו לא עוסקים בספקולציות. מה זה חשוב את מנסיוני זה קורה ב 52.4% מהמקרים? או ב 62.9% מהמקרים? שהרי אותך מעניין מה קורה אצלך. הלא כן? אז כל שצריך זה לעשות בדיקת דם. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות