האם אסמיה הותרה עי הfda? בתהליך החזרה לשימוש?

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

10/10/2018 | 16:35 | מאת: יעלי

האם שימוש באסמיה הותר מחדש עי הfda? מוכר בסל?הוחזרה לשימוש בארץ? בתהליך החזרה? תופעות לואי כאבים סיכונים באולטראסאונד fus (למתאימה)

בשלב זה אין עדיין שינוי. צפוי בקרוב לגבי נשים אשר יש מניעה מביצוע ניתוח. עדיין אין פרטים והצפוי הוא לגבי מעקב תפקודי הכבד.

10/10/2018 | 18:48 | מאת: יעלי

לא הבמתי האם בארהב כבר הוחזר ואושר לשימוש? ובארץ בתהליך החזרה לשימוש לנשים שלא יכולות לעשות ניתוח? ומה לגבי המשך השאלה. עניין הסיכונים ותופעות הלואי באולטראסאונד ממוקד

כיודוע לך ודאי, רישוי תרופות ע״י מנהל התרופות והמזון בארה״ב אינו רלוונטי בישראל. הדיון המחודש הוא בישראל ועדיין אין בו שינוי. לגבי האולטרהסאונד הממוקד, מדובר בטיפול שנוי במחלוקת בין המומחים. בכל מקרה התאמת טיפול למקרה זה או אחר מן הראוי שלא תעשה ע״י שאיבת מידע מפורום אינטרנט. הנושא מורכב ויש להתאימו על בסיס מספר רב של גורמים השוניםצ מאישה לאישה, על פי גילה, תכניות הילודה, מיקום השרירנין, הסימפטומים, וכיוב׳. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות