שרירן עם נמקים והתנזלות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/03/2018 | 23:49 | מאת: תמר

שלום. אני בשבוע 30 יש לי שרירן 10 סמ ולאחרונה התגלה שרירן נוסף בגודל 5 סמ. אני סובלת מהתקפי כאבים שמשביתיםהתקף כזה יכול לערוך אפעלו שעה ולאט לאט עובר. קורה לפחות פעם בשבוע.ואז אני מושבתת ליום יומיים. בנוסף יש רגישות מתמדת במקום. כל נגיעה כואבת.במיון קיבלתי אקמול לוריד אבל זה לא משפיע עליי. השאלה אם יש מה לעשות כרגע. והאם מנוחה יכולה לעזור או משהו אחר. אולי חימום של המקום שיגביר אספקת דם? תודה.

13/03/2018 | 23:54 | מאת: תמר

שכחתי לציין שמדובר בשרירנים בדופן הרחם.

כל שרירן מצוי בדופן הרחם. השאלה היא היכן בדופן הרחם? שררירנים בהריון גדלים במהירות גדולה (יחסית לשרירנים שלא בהיריון). חימום אינו אמור לשנות את המצב. עליך להיות במעקב רפואי על מנת להתמודד נכונה עם מהלך ההיריון והערכות לקרת הלידה. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות