אמבוליזציה טיפול להקטנת שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

12/03/2018 | 07:48 | מאת: יעל

בת 50 עם שרירן במיקום שמאלי אחורי. 12 סמ ניסיתי מס רב של טיפולים שלא סייעו בהקטנה . חוששת מניתוח ולא רוצה לכרות את הרחם. האם אמבוליזציה יכולה לסייע בהקטנת נפח השרירן בגודל ובמיקום ?

מדובר בשרירן די גדול וללא ספק עליך לטפל בו. מעניין שאת חוששת מניתוח, אך ״אינך חוששת״ מזה שיש לך ממצא כה גדול, וכנראה די הרבה זמן, וזה ודאי אינו תורם לבריאותך. ניתוח הוא פתרון סביר, ולגבי הצנתור לחסימת אספקת הדם: זו חלופה סבירה אך יש להוועץ בצוות המטפל בכל הקשור לגודל, מיקום, מצב בריאותי כללי, וכיוב׳. פרופ׳ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות