שרירן - פלאפון 052-3575218

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

03/11/2012 | 19:22 | מאת: ציפורת

בדיקת אולטרה סאונד וגינלי-רחם אורך 66 ממ ,עובי ממ.עובי רירית 18 ממ עם החזרים ציסטים בתוכה , שחלה ימני 24 ממ עם החזר ציסטי 28/22 ממ עם מחיצה בתוכן נראה כציסטה בילקולרית , שמאלית 21 ממ העברת מבצע הבדיקה שרירן אחורי בקוטר 18 ממ , שרירן קדמי 22 ממ אני בת 61 , סובלןת ממחלות שונות סוכרת , בעיות לב , לחץ דם מאוזנת , הרירית והשחלות ללא שינוי כבר כשנתיים , מה דעתך אבקש התיחסות לשרירן ,

השרירנים אינם גדולים, אך לא ידוע משאלתך מה היה גודלם בעבר וזה לא פחות חשוב. ניתן להבין כי אינך סובלת מדימומים. זאת, גם בהקשר לשרירנים וגם בהקשר לרירית רחם מעובה אשר אינה תואמת את גילך. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות