איסמיה כדור להקטנת שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

25/12/2017 | 21:17 | מאת: ציפי

שלום,אני בת 55 יש לי שרירן בגודל 14 ס"מ.התחלתי לקחת כדור איסמיה כבר חודשים וחצי ועדיין מדי פעם יש לי דימומים בין יום יומים מפעם לפעם.האם זה הגיוני?האם יש מצב שזה לא יעזור בכלל?

אין כל אפשרות לתת מענה לשאלה זו. כדי להתייחס ברצינות לשרירי כה גדול, בגיל 55, צריך לדעת מתי אובחן לראשונה? מה היה קצב גידולו? מתי נכנסת לגיל המעבר? האם מאז גדל או קטן? מה התלונות שהיו? מה הבדיקות שעברת? וכיוב׳. רפואה (גם בעידן הטוויטר) היא דבר קצת יוצא רציני. כך את ודאי מצפה להתייחסות ראויה. בהצלחה. פרופ׳ יונה תדיר.

25/12/2017 | 22:43 | מאת: ציפי

שרירן שלי התגלה בגיל 36 לערך עדיין לא נכנסתי לגיל המעבר ,עד לפני הכדורים הייתי מקבלת מחזור כל חודש בחודשו.שכחתי לציין שלפני שנה קיבלתי 3 זריקות אחד לחודש להפסרת מחזור והמחזור הפסיק לתקופה של פחות מחצי שנה ושוה התחלתי לקבל רגיל

25/12/2017 | 22:47 | מאת: ציפי

שכחתי לציין שהתופעות שמללות אותי רטב הזמן לפני לקיחת הכדור איסמיה,הם היו בטן נפוחה ולוחצת עם כאבים במיוחד לפני המחזור ובמהלכה,דימומים חזקים עד לאנמיה קשה.גם היום הבטן מתנפחת מדי פעם וכואבת ומלווה בדימומים קלים

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות