האם צריך תמיכה של פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/12/2017 | 18:17 | מאת: מיכל

שלום פרופסור תדיר.. לפי בדיקות דם ואולטראסונד הביוץ היה בתאריך 13.12 או 14.12 בתאריך 19.12 שזה כ6 או 7 ימים לאחר הביוץ עשיתי בדיקת פרוגסטרון כדי לראות אם צריך תמיכה יצא 29.2 האם לדעתך צריך תמיכה של פרוגסטרון ..? תודה מראש

20/12/2017 | 18:20 | מאת: מיכל

ושאלה נוספת נניח שהפרוגסטרון נמוך מה זה אומר? שגם אם היה אמור להיות היריון יכול להיות שלא יהיה? ואני בכלל לא אדע על זה? או שאני אהיה בהיריון ותהיה הפלה? פרוגסטרון נמוך מונע היריון? הייתי שמחה להבין את הנקודה הזאת. תודה רבה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות