רחם מוגדל גם לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

09/11/2017 | 20:02 | מאת: אני

שלום, בחודש יוני עשיתי ניתוח פתיחת בטן להוצאת שרירן גדול ועוד 2 קטנים שהיו מחוץ לרחם. עשו לי אולטרסאונד חודשיים לאחר מכן כי רציתי לבדוק אפשרות של הקפאת ביציות, וקודם לכן לא ניתן היה לראות. לאחר חודש נוסף הייתי אצל מומחה לגבי שאלה שרצתיי לברר, ולאחר בדיקה הוא אמר שהרחם קצת מוגדל. הוא לא התייחס לזה כאל משהו שצריך לבדוק, אבל אני חוששת שאולי עלי להתייחס לזה ולברר אצל הרופא שעשה לי את הניתוח?

צר לי, אבל לא הבנתי מה את שואלת. את מצארת את הדברין במונחים שלא ניתן להבין מהם כמעט שום דבר: /. מה זה ״שרירן גדול״? ומה זה שניין קטנים? היכן היו ממוקמים? מה זה ״רחם קצת מוגדל״? בת כמה את? מה הקשר של כל זה ל... הקפאת ביציות? ומה את רוצה לבדוק? פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות